Converterende website nodig?

Met webdesign (uit Geel) scoren?

Jouw zaak heeft nood aan meer (offerte-)aanvragen. Maar hoe wek je deze koopintentie op bij klanten? Met onweerstaanbare teksten en een oogstrelend webdesign gemaakt in Geel! Krachtig Online maakt enkel high performance websites die aanvragen en klanten opleveren uit Google!

Klanten verleiden met webdesign op maat?

WordPress webdesign stappenplan

  • Strategie

    Om met webdesign online te scoren, zitten we met je samen om de noden en wensen in kaart te brengen. Wat zijn je doelen? Wat is je doelgroep? We denken in functie van de klant en zorgen ervoor dat we op één lijn zitten.

  • Uitvoering

    We gaan aan de slag en bouwen een website die er niet enkel goed en professioneel uitziet, maar ook converteert. De focus ligt steeds op gebruikers aantrekken en omzetten in waardevolle leads.

  • Oplevering

    We maken een eerste versie van de nieuwe website. Vervolgens kan je feedback geven en werken we de website verder af tot je 100% tevreden bent met het resultaat.

Hoe verloopt de samenwerking voor een prachtig webdesign gemaakt in Geel?

Veelgestelde vragen

JA. In de huidige digitale wereld zoeken consumenten eerst online. Als ze je website niet kunnen vinden, kom je niet geloofwaardig noch professioneel over. Geen website hebben kost je gegarandeerd een pak klanten.

Dat is zeker mogelijk, net zoals je zelf ook een auto kunt repareren. Misschien lukt het je wel, maar het zal een pak langer duren en je neemt het risico dat je ook schade toebrengt aan je zaak. Uiteraard zijn er platformen die het je makkelijker maken, zoals WIX. Maar hier zijn ook serieuze nadelen aan verbonden, zie ons artikel: https://krachtigonline.be/waarom-geen-wix-webshop/

Deze vraag beantwoorden is hetzelfde als de vraag hoeveel kost het om een huis te laten bouwen. Je kan enorm dure keuzes maken, maar het kan zeker en vast ook budgetvriendelijk. Onze webdesigners werken aan een uurtarief van €75/u excl. btw. Uiteraard is dit hun professionele bezigheid en wordt er wel een stevig tempo gemaakt. Wij komen met plezier helemaal gratis tot bij jou om te zien wat je wensen zijn, zowel naar kwaliteit als naar budget toe, om vervolgens een geschikt voorstel te formuleren.

Standaard hebben wij een wachttijd van 4 tot 8 weken afhankelijk van de grootte van de website. Heb je echt iets hoogdringend nodig? Indien wij een mogelijkheid zien, gaan we je zeker verder helpen. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen, maar uiteraard kunnen we niet toveren. Stel gerust de vraag, en als we in de mogelijkheid zijn, kan het enorm snel gaan.

Op 2 dagen tijd na ondertekening van de overeenkomst stond de nieuwe website live. De eigenaar zijn website was gehackt en had hoogdringend een nieuwe nodig. Wij hebben hier met 4 mensen aan doorgewerkt om slechts 2 dagen later op te leveren. Klant enorm tevreden.

JA. Bij ons wordt elke klant 100% eigenaar van zijn website en verkrijgt ook voor de 100% beheerdersrechten. Jij bepaalt dus wat er met jouw website gebeurt.

JA. Wij werken met WordPress en dit is het meest gebruiksvriendelijke cms systeem om websites mee te bouwen. Rankt tevens ook het beste in Google. Kinderspel, na 5 minuutjes uitleg, of zelf teksten en foto’s aan te passen.

Wij hebben een SEO-copy writer dewelke voor 90% de teksten schrijft van onze klanten. Wij doen een volledig intake gesprek, waarbij we jouw behoeften analyseren en vervolgens grammaticaal en wervend in een tekst gieten. Uiteraard kan je zelf alle teksten reviseren of verbeteren of door ons laten aanpassen indien gewenst. Flexibiliteit alom.

Wij bieden het mee aan om onze fotograaf en eventueel videograaf bij jou mee te laten langskomen. Gezien dit professionals zijn die bij ons werken, kunnen wij dit heel voordelig mee aanbieden en kunnen we jou als klant volledig ontzorgen. In principe kunnen wij alles voor jou doen aan betaalbare prijzen.

Veel mensen onderschatten wat hierbij komt kijken. Om te beginnen dien je jaarlijks je URL of domeinnaam aan te kopen. Vervolgens dienen we een hostingpakket te installeren, wij werken hiervoor steeds samen met Combell. Zij geven 24/24 bijstand. Vervolgens updaten wij elke 3 maanden de plugins en indien nodig ook de Wordrpess versie. Op die manier blijft je website voldoende snel en performant, zodat deze ook hoog in Google blijft scoren.

Wij hosten alles bij Combell en daar zitten gedurende 14 dagen, dagelijkse back-ups bij inbegrepen. Dus als je dit vaststelt binnen de 14 dagen is er geen enkel probleem en plaatsen wij een back-up terug. Normaal krijgen wij automatisch via Combell zelfs meldingen dat je site gehackt wordt en plaatsen wij back-ups terug zonder dat je dit zelfs zal merken. Indien het toch door de mazen van het net zou glippen, hebben wij hiervoor een procedure om maximaal je website te beschermen o.a. via Wordfence en via eigen back-ups.

JA. Wij hebben een interne SEO-copywriter dewelke dagelijks met SEO bezig is en sites verder optimaliseert. Zelfs al is je site opgeleverd, zullen wij nog systematisch je rankings trachten te verbeteren waar mogelijk. Op voorhand maken wij zelf ook een rapport met belangrijke zoektermen en kan jij tevens ook aangeven welke zoekwoorden voor jou enorm belangrijk zijn. Hier zullen wij dan pagina’s en content rond bouwen zodat je voor deze zoekwoorden heel hoog in Google scoort.

High performance webdesign
op maat laten maken in Geel?