Hoe kunnen we jou helpen?

Waarom een online marketing bureau inschakelen voor je bedrijf?

Je bedrijf mist veel kansen als het online niet professioneel aanwezig is. Gebruik deze krachtige tool om nieuwe klanten aan te trekken! Als online marketing bureau is dit onze specialiteit. Wij willen jouw bedrijf nieuwe klanten aanbrengen, zodat je meer omzet kan maken en meer winst kunt overhouden.

Jouw succes is ook ons succes!

We rise by lifting others

Een online marketing bureau biedt vele voordelen:

Meer mond-aan-mond-reclame

Op heden zal je bedrijf voornamelijk via mond-aan-mond-reclame nieuwe klanten met zich meebrengen. Je bedrijf verleent een uitstekende service en hebt kwalitatieve producten of diensten in de aanbieding. Met als gevolg dat je klanten dit verder vertellen en hier nieuwe klanten uit verder komen.

 

Wat zijn de problemen van mond-aan-mond-reclame? 

Door online professioneel aanwezig te zijn, is het mogelijk om die leuke klantenverhalen ook online bekend te maken. Op die manier komen veel meer nieuwe potentiële klanten dit te weten. 

Vervolgens kan dit ook systematisch geadverteerd worden, waardoor er meer consistent nieuwe klanten zouden moeten instromen en je bedrijf hierdoor gelijkmatiger te groeien

Meer meetbaarheid van je marketing

Op heden zal je vaak moeten gissen van waar die nieuwe klanten komen. Komen ze via sociale media, via Google Ads, via andere kanalen of toch gewoon via bestaande klanten? 

Wij maken online marketing graag zo meetbaar mogelijk. Je kan de resultaten van de online campagnes maandelijks opvolgen op verschillende manieren. Ten eerste traceren (via allerlei trackers op je website) via welk kanaal ze op je website komen.  

Trackers zijn digitale tools of technologieën die je online activiteiten volgen, zoals websites die je bezoekt, zoekopdrachten en clicks. Ze verzamelen gegevens om je gedrag te begrijpen en advertenties aan te passen aan jouw interesses en voorkeuren.

Op die manier kan je zien welke online kanalen en welke campagnes het best werken voor je bedrijf. Vervolgens kan je deze opschalen als je graag nog meer klanten wenst. Zo focussen wij enorm naar een zo hoge mogelijke return on investment. Quote Yannick Meeus, zaakvoerder Krachtig Online : “Online Marketing moet altijd geld opbrengen voor de klant!”

Vergelijk dit bijvoorbeeld met een advertentie in een papieren krant. Er is geen enkele manier om accuraat te weten te komen hoeveel mensen het artikel naar jouw website heeft gebracht. De resultaten van een online marketingcampagne zijn wel meetbaar! Wij, als online marketing bedrijf, helpen je graag bij het opzetten van de juiste trackingtools.

Kosten besparen met online marketing

Online marketing helpt jouw bedrijf groeien… als het goed uitgevoerd wordt. Dit is waarom het belangrijk is om mensen met ervaring en knowhow in te schakelen. Een verloren investering ziet niemand graag.

Een marketingafdeling (of persoon) aannemen is een grote kost (gemiddeld €5.000 tot €6.000 per maand). Deze kost kan je drastisch reduceren door een online marketing bureau in te schakelen dat de nodige expertise in huis heeft. Op deze manier haal je een heel team van specialisten in huis dat goed samenwerkt én veel goedkoper is dan zelf een werknemer aan te nemen. 

Hoeveel kost het om je online marketing door Krachtig Online te laten uitvoeren? Dat lees je hieronder nog. 

Marketing bureaus beschikken tevens over de nodige tools die ze nodig hebben om van digitale marketing een succes te maken. Deze tools (bvb. Ahrefs, om je SEO te verbeteren) zijn vrij duur, dus vaak geen optie voor kleinere bedrijven. Door een marketing bureau in te schakelen vermijd je ook deze kosten.

Specialisten die jouw online marketing uitvoeren

Veel marketeers hebben weinig ervaring in de online marketingsector omdat deze vrij nieuw is. Het kan dus een hele opgave zijn om werknemers te vinden die voor online marketing kunnen zorgen. Een goed online marketing bedrijf heeft deze expertise in huis.

Online marketing bestaat uit veel verschillende takken die allemaal belangrijk zijn. Een team samenstellen dat al deze takken als hun broekzak kent, is dus geen gemakkelijke opgave. Denk aan SEA (Search Engine Advertising), SEO (Search Engine Optimisation), grafisch design en platformen zoals Google en Facebook.

In ons team heeft ieder z’n eigen specialisatie. Op die manier kunnen we telkens heel diepgaan inzoomen op elk van de nodige online marketing technieken.  

Welke zijn de belangrijkste activiteiten van een online marketing bureau?

Online marketing bureau - Eigenaar Yannick Meeus

Zoals eerder vermeld bestaat online marketing uit verschillende takken die moeten samenwerken om de beste resultaten te krijgen. Welke zijn deze takken?

Digitale strategie

Een goed marketingplan is essentieel om van start te gaan met online marketing. Om dit op te stellen moeten we weten hoe het met jouw bedrijf gesteld is en welke stappen je al hebt gezet in de digitale wereld.

 

Heb je een pagina op Facebook, Instagram en LinkedIn? Heb je op deze pagina’s al posts gemaakt? Presteerden ze goed of was je aanpak niet zo effectief? Welke producten en diensten hebben het beste rendement? Hoe presteert jouw website?

 

Nadat we het benodigde inzicht verworven hebben, kunnen we aan de slag met een creatief plan op te stellen. Het doel van dit plan? Jouw meest rendabele producten en diensten in de spotlight zetten via verschillende online kanalen.

 

Heb je zelf ideeën? Doe zeker beroep op onze expertise en ervaring om je te helpen met het uitwerken en opzetten van jouw idee. Als we denken dat het idee beter lijkt dan het effectief zal zijn, dan zeggen we dit ook.

 

Eerlijke communicatie tussen klant en marketingbureau zorgt voor de beste resultaten!

Inbound marketing

Inbound marketing is een vorm van marketing waarin je op zoek gaat naar de juiste doelgroepen en je campagne hierop afstemt. Wat houdt het concreet in?

 

 • Contentcreatie voor je buyer persona’s: bepalen van relevante doelgroepen op basis van leeftijd, geslacht, frustraties, dromen etc.
 • Content vindbaar maken via zoekmachines: ervoor zorgen dat de buyer persona’s je content vinden via zoekmachines (SEO), advertenties in de zoekmachines (SEA), social media etc.
 • CRO (Conversion Rate Optimization): UX (User Experience) optimaliseren zodat gebruikers tevreden zijn over je site en verder lezen, bezoekers naar een aankoop of contact leiden etc.

 

Het grootste voordeel van inbound marketing is dat de ROI (Return On Investment) heel meetbaar is. Verder is het wel een redelijk grote investering en een langdurig proces. Continu herbekijken en bijsturen waar nodig is key. Kortom, inbound marketing is een investering om zowel op korte als lange termijn fantastische resultaten te bereiken.

Social Media Marketing

Eén van de beste online kanalen om te groeien als bedrijf is sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn… Door hierop aanwezig te zijn en relevante posts te maken, kan je rendement enorm verhogen.

 

Posts over producten, diensten, jouw team, acties etc. zorgen er samen voor dat jouw bedrijf groeit in naam en omzet. Nog een belangrijk aspect van online marketing is inspelen op trends, seizoenen en feestdagen.

 

Deze momenten zijn een goede kans om een boost in verkopen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een paasactie die 10% korting biedt. Met de juiste visuals en een activerende tekst leidt dit tot een mooie boost en meer consumenten die jouw bedrijf of merk kennen.


Belangrijk om in het achterhoofd te houden: nummers op sociale media zoals likes en comments zijn niet evenredig met conversies en trouwe klanten. Dus ook niet met rendement!

Facebook

Facebook is het grootste social media platform in de wereld. Posts om te informeren, activeren en converteren horen hier allemaal thuis. Je kan ook adverteren op Facebook, als echte advertentie of om een posts aan niet-volgers te laten zien. Deze laatste is meestal de beste vorm omdat de posts ook op de pagina van jouw bedrijf te zien blijven.

 

Een mooie foto en een tekst die erbij past zorgen voor een kwalitatieve post. Adverteer posts meteen als je ze online zet om het initiële bereik te vergroten en dus meer mensen ineens te bereiken. Het aantal toegestane tekens per post is beperkt. Het is dus niet gemakkelijk om alle info die je wilt overbrengen in de post te krijgen.

 

Posts worden organisch getoond aan Facebookgebruikers op basis van 4 pijlers:

 • Affiniteit: de relatie die de gebruiker heeft met degene die de post gemaakt heeft. Heeft hij/zij al gereageerd op vorige posts of deze geliked?
 • Gewicht: het engagement dat aan de post verbonden is. Is deze al veel geliked of hebben al veel mensen gereageerd?
 • Tijd: hoe oud is de post en hoe lang kijken gebruikers hier gemiddeld naar? Is de post nog relevant of bevat deze verouderde informatie?
 • Type: bevat de post enkel tekst en links of ook een foto of video? Helpt dit Facebook met de gebruiker op hun website/app te houden? Vermijd URL’s in posts omdat Facebook dit om deze reden afstraft.

 

Op Facebook kan je heel gericht adverteren op leeftijd, geslacht en interesses, enkele voorbeelden? Hippe sneakers richt je bijvoorbeeld best op een vrij jong publiek van 18-30 jaar. Vrouwenschoenen naar mannen adverteren is natuurlijk ook geen goed idee.

Advertenties boosten

Advertenties boosten op Facebook is geen goed idee. Facebook kiest dan met behulp van een algoritme aan wie jouw post getoond wordt. Dit algoritme is over het algemeen goed in engagement opwekken zoals likes en comments, maar het zal snel blijken dat dit weinig invloed heeft op conversies en dus ook rendement.

 

Vaak betaal je op deze manier Facebook om jouw post beter te laten lijken dan ze effectief is en zal je deze investering niet terugzien. Schijn bedriegt!

Instagram

Instagram is deel van Meta (Facebook), maar hier is het visuele nog belangrijker. Goede media (zoals video’s en foto’s) spelen hier dus een grotere rol. Instagram Explore werkt anders dan de functie op Facebook zelf. Op Instagram is de pijler van affiniteit groter. Dit wilt zeggen dat je meer posts ziet van vrienden en wat zij ‘geliked’ hebben.

 

Als gebruiker zie je dus minder snel berichten die weinig tot niets met jouw vrienden te maken hebben. Als bedrijf is het zeker interessant om jouw posts te adverteren om ze zo aan jouw doelpubliek te tonen.

TikTok

Dit platform wordt vooral gebruikt door jeugd en is momenteel enorm populair. Ongeveer 1/3 van alle gebruikers van TikTok is boven 25 jaar. Dit lijkt een laag aantal, maar 33% van 1,8 miljoen gebruikers in België zijn er 600.000! Er zit dus zeker potentieel in adverteren op TikTok.

 

TikTok gebruik je best om awareness te creëren rond jouw brand of bedrijf. De conversieratio’s op deze app zijn enorm laag, maar elke post heeft het potentieel om viraal te gaan en bereikt zonder viraal te gaan nog altijd veel mensen.

LinkedIn

LinkedIn wordt vooral gebruikt om B2B te adverteren, maar B2C komt ook voor in beperkte mate. Hier adverteren is een stuk duurder dan op Facebook en Instagram. Je moet een minimumbedrag van €10 per dag instellen.

 

Op LinkedIn kan je ook rechtstreeks adverteren naar de inbox van potentiële klanten. Deze meer persoonlijke manier van adverteren is vaak effectiever dan standaardadvertenties.

 

Omdat LinkedIn gericht is op het professionele leven, zijn niet-betaalde posts op LinkedIn een goede manier om het vertrouwen van klanten te winnen en knowhow uit te stralen als bedrijf. Informeer je volgers over interessante veranderingen in jouw sector, bedrijf…

Stories en reels

Op Facebook en Instagram kan je adverteren met Stories. Deze worden getoond tussen de Stories van de mensen die de potentiële klant volgt. Het grootste voordeel is dat de kloof tussen advertentie en content van vrienden hier heel klein is. Een mooie video doet wonderen als je dit combineert met een doordachte tekst.

 

Naast adverteren, kan je ook Stories op Instagram en Facebook plaatsen die na 24u verdwijnen. Post ze via het account van jouw bedrijf om je potentiële klanten te informeren en jouw engagement een boost te geven.

Content marketing (Copywriting & SEO)

Content marketing is het optimaliseren en aanvullen van content, op zowel de voor- als achtergrond van jouw website. Wat betekent dit concreet?

 

 • Informatie toevoegen die zoekmachines (vooral Google) kunnen koppelen aan relevante zoekwoorden. Onze copywriters herschrijven en vullen jouw teksten aan zodat de zoekmachines jouw website hoger ranken.

 

 • Copywritingprincipes toepassen om de tekst leesbaar te maken voor mensen én zoekmachines, belangrijke zoekwoorden subtiel te herhalen, structuur in de tekst te krijgen door middel van (tussen)titels en effectieve CTA’s (call-to-actions) in de tekst te verwerken.

 

 • Nieuwe pagina’s aanmaken en schrijven als uit de zoekwoordanalyse blijkt dat dit een goede zet is.

 

 • Als het relevant is, gebruik maken van een informatieve blog.

 

 • Paginatitels en metabeschrijvingen toevoegen aan elke pagina van jouw website. Hierdoor zien potentiële bezoekers een relevante tekst in zoekmachines en rankt jouw website hier hoger.

 

 • Andere aanpassingen doorvoeren op de achtergrond van je website die jouw ranking kunnen verhogen. Websitesnelheid verbeteren is hier een voorbeeld van.

Zoekmachinemarketing (SEO & SEA)

Content marketing en zoekmachinemarketing liggen nauw bij elkaar omdat je SEO toepast op content. Het zijn twee aspecten van marketing die we als online marketing bureau voorzien voor onze klanten. Zoekmachinemarketing heeft twee onderdelen: Search Engine Optimisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). SEO, zoals hierboven besproken, is het onderdeel waarmee je organisch meer bezoekers aantrekt via zoekmachines. SEA is hier de betaalde versie van.

Je kent ze wel, de advertenties in Google die helemaal vanboven en vanonder op de pagina getoond worden. Met deze advertenties kan je heel gericht adverteren naar potentiële bezoekers die interesse hebben in het onderwerp van jouw webshop, website of blogpost.

PAS WEL OP! Als je niet op de juiste zoektermen adverteert, verlies je snel veel geld aan een investering die niets opbrengt. Het is ook belangrijk om jouw Google ads maandelijks na te kijken omdat de rankingposities van de zoektermen snel veranderen.

Hoe kies jij het beste online marketing bureau voor jouw bedrijf?

Er zijn verschillende dingen waarop je moet letten bij het kiezen van een marketing bureau, want het is natuurlijk een investering.

Transparantie: zoals eerder vermeld, is het succes van een marketingcampagne meetbaar. Kies dus voor een online marketing bureau dat transparant is en de resultaten duidelijk toont (ook als deze niet optimaal zijn).

Betrokkenheid: zie dat je niet gewoon een nummer bent, maar het respect krijgt dat je verdient. In grote marketing bureaus zijn er veel klanten. Het is hier dus makkelijker om gezien te worden als een nummer. Een kleiner bureau spendeert meestal meer tijd om jouw bedrijf persoonlijk te leren kennen.

Online marketing bureau te Geel sfeer op kantoor

Hoe onderscheidt Krachtig Online zich van andere marketing bureaus?

‘We rise by lifting others!’ Onze focus ligt op jouw rendement vergroten. We werken graag samen op een persoonlijke, doch professionele manier. Hoe beter we jouw bedrijf kennen, hoe beter we een marketingplan op maat kunnen opstellen.

Eén van onze USP’s (unique selling points) is onze flexibiliteit. Onze werknemers staan paraat om je efficiënt verder te helpen als er zich een belangrijke deadline voordoet. Snel een vraag stellen? Stuur gerust een bericht in de WhatsApp-groep die we bij het begin van de samenwerking opstellen.

We hebben ervaring met klanten te helpen subsidies aan te vragen. Exportplannen opstellen met klanten en bewijsstukken voorleggen die jouw aanvraag bij bijvoorbeeld FIT (Flanders Investment and Trade) krachtiger maken is één van onze sterkste punten. Op de hoogte zijn van nieuwe subsidies is ook belangrijk voor ons. Neem zeker eens een kijkje naar onze blogs over subsidies!

Focus op lange termijn ROI

Focus op lange termijn samenwerkingen. We stellen op vandaag vast dat vele meer dan 80% van de klanten, dewelke in 2018, ons startjaar klant werden, op heden nog steeds bij ons klant zijn. Dit lukt ons niet door op korte termijn veel geld te willen verdienen. Wel door op lange termijn bedrijven echt te willen helpen meer geld te verdienen, waardoor we voor lange tijd met elkaar kunnen samenwerken. 

Erkenning door de KMO-portefeuille. Sinds 2023 werden we erkend door de KMO-portefeuille na een lange en diepgaande audit van ons bedrijf. We verkregen dit kwaliteitslabel door ons bedrijf conform te maken aan alle nodige vereisten. Hierdoor kan jij als klant 30% korting krijgen via de KMO-portefeuille op onze tarieven. 

Focus op ROI. Enorm belangrijk en toch zien we dit vaak ontbreken bij concullega’s. Jij als klant moet, moet, moet, geld verdienen met online marketing. Wij als marketing bureau mogen nooit een kost voor je zijn, maar dienen je maandelijks (een pak) geld op te brengen. Dit is iets wat voor ons NUMMER 1 is. 

UNIEK (of toch bijna) - ons INHOUSE MARKETING concept

Geen praatjes meer van op afstand, wij komen onze marketing uitvoeren bij jou op de bureau. Tenminste als jij dat ook wil. Op deze manier is alles 100% transparant. Je kan ten allen tijde meekijken met onze marketeers. Vragen stellen en feedback geven was nog nooit zo gemakkelijk. We schreven hier ook een volledig BLOG-artikel over “inhouse marketing”. 

NOG UNIEKER – Inhouse Marketing met een Professionele Canon (R5 of R6) Camera. 

Op heden kwamen we nog geen concullega’s tegen met hetzelfde concept. Al onze online marketeers krijgen bij ons een interne opleiding met een professionele Canon Camera (R5 of R6). Op deze manier kunnen zij ten allen tijde bij onze klanten content at the spot opnemen. Professionele foto’s en video’s zijn altijd mee inbegrepen. Dit spaart jou als bedrijf opnieuw enorme kosten uit. Bijkomend kan er heel gemakkelijk professionele content gemaakt worden.

Succes cases van ons online marketing bureau

Bekijk onze succes cases voor meer voorbeelden!

LTF Logo - trouwe klant van online marketing bedrijf Krachtig Online te Geel

LTF, Porsche & Mercedes Garage te Geel

Trots om te laten zien dat LTF, Porsche & Mercedes garage te Geel, sinds 2020 klant is bij Krachtig Online, zowel voor online marketing als partner bij de offline marketing (spandoeken, vlaggen, raamreclame). 

Er zijn opvallend meer bezoekers in de showroom sinds de start in 2020 met gerichte vragen naar wagens die op Facebook en Instagram getoond werden. 

We maken en voorzien een professionele omkadering voor alle Facebook en Instagramadvertenties.

LTF was uiteraard al een zeer succesvol bedrijf en we zijn heel blij dat ze op ons blijven vertrouwen om dit succespad te blijven bewandelen. 

 

VIDEO AFETRMOVIE BIJZETTEN: 

https://www.youtube.com/watch?v=gpWUTToOVnM

 

Logo Peeters Interieur - trouwe klant van Krachtig Online, online marketing bureau te Geel

Peeters Interieur

Peeters Interieur geeft al in juni 2018 het vertrouwen aan Krachtig Online om hun online marketing campagnes over te nemen. Peeters Interieur is een sterk groeiend bedrijf in de markt van moderne binnendeuren. 

Na een minder avontuur bij een vorige marketing partner, slaagden wij er wel in om een serieuze groei in leads, klanten, omzet en winst te realiseren voor Peeters Interieur. 

De bezoekers in hun showroom te Meerhout werden op 2 jaar tijd verdrievoudigd, met een omzetverdubbeling tot gevolg!

Op heden werken we ook voor Peeters Interieur nog alle online campagnes uit en ondersteunen we mee ook hun offline marketing verhaal (raamreclame, spandoeken, banners, vlaggen). Zeer fier op deze uitermate succesvolle samenwerking met een heel mooi bedrijf. 

 

VIDEO PEETERS INTERIEUR HIERBIJ ZETTEN

https://www.youtube.com/watch?v=Q2HVUC811cs

Logo TNS Construct - klant van online marketing bureau Krachtig Online

Isabelle Scheltjens

Isabelle Scheltjens, bekende kunstenares uit Grobbendonk, met unieke glasportretten, geeft sinds oktober 2018 alle marketing campagnes uit aan Krachtig Online. 

Op die moment was het aantal verkopen nog relatief beperkt, maar was de wereldwijde bekendheid al wel sterk aan het stijgen. 

Samen met Krachtig Online, slaagden we er in om de verkopen effectief te laten exploderen. Geluk speelt altijd een rol, maar de resulaten waren om u tegen te zeggen, meer dan 5X meer verkopen per maand, op heden in 2023. 

Een zeer succesvolle samenwerking, dewelke voor ons nog jarenlang mag blijven duren. 

 

ORIGINAL BRANDS

Original Brands, te Tessenderlo, is een speler met meerdere bedrijven die B2B en B2C kledingmerken verdelen op grote schaal (zoals bvb. Fitflop). 

Sinds januari 2021 werken we samen met hun intern marketing team, telkens 1 vaste dag, elke woensdag, per week inhouse bij hen te Tessenderlo aan de online marketing campagnes. 

Trots om mee te delen dat, ondanks zij al een marketing team van 4 personen in dienst hadden, wij hen echt nog heel veel konden bijleren, op een constructieve manier. 

Met als gevolg meteen in de eerste 12 maanden een enorme (+30 procent) stijging van hun omzet op hun belangrijkste merk, wat ook een sterk verhoogde winst met zich meebracht. 

We konden de lijn doortrekken en op heden, juli 2023, noteren we recordomzetten op hun grootste merken

Zeer rendabele samenwerking voor beide bedrijven, dewelke wij nog lang willen verder zetten.  

 

VIDEO ORIGINAL BRANDS THOMAS BIJZETTEN

https://www.youtube.com/watch?v=6rbROQdoMIU

 

LTF Logo - trouwe klant van online marketing bedrijf Krachtig Online te Geel

LTF, Porsche & Mercedes Garage te Geel

Trots om te laten zien dat LTF, Porsche & Mercedes garage te Geel, sinds 2020 klant is bij Krachtig Online, zowel voor online marketing als partner bij de offline marketing (spandoeken, vlaggen, raamreclame). 

Er zijn opvallend meer bezoekers in de showroom sinds de start in 2020 met gerichte vragen naar wagens die op Facebook en Instagram getoond werden. 

We maken en voorzien een professionele omkadering voor alle Facebook en Instagramadvertenties.

LTF was uiteraard al een zeer succesvol bedrijf en we zijn heel blij dat ze op ons blijven vertrouwen om dit succespad te blijven bewandelen. 

Logo Peeters Interieur - trouwe klant van Krachtig Online, online marketing bureau te Geel

Peeters Interieur

Peeters Interieur geeft al in juni 2018 het vertrouwen aan Krachtig Online om hun online marketing campagnes over te nemen. Peeters Interieur is een sterk groeiend bedrijf in de markt van moderne binnendeuren. 

Na een minder avontuur bij een vorige marketing partner, slaagden wij er wel in om een serieuze groei in leads, klanten, omzet en winst te realiseren voor Peeters Interieur. 

De bezoekers in hun showroom te Meerhout werden op 2 jaar tijd verdrievoudigd, met een omzetverdubbeling tot gevolg!

Op heden werken we ook voor Peeters Interieur nog alle online campagnes uit en ondersteunen we mee ook hun offline marketing verhaal (raamreclame, spandoeken, banners, vlaggen). Zeer fier op deze uitermate succesvolle samenwerking met een heel mooi bedrijf. 

Original Brands

Original Brands, te Tessenderlo, is een speler met meerdere bedrijven die B2B en B2C kledingmerken verdelen op grote schaal (zoals bvb. Fitflop). 

Sinds januari 2021 werken we samen met hun intern marketing team, telkens 1 vaste dag, elke woensdag, per week inhouse bij hen te Tessenderlo aan de online marketing campagnes. 

Trots om mee te delen dat, ondanks zij al een marketing team van 4 personen in dienst hadden, wij hen echt nog heel veel konden bijleren, op een constructieve manier. 

Met als gevolg meteen in de eerste 12 maanden een enorme (+30 procent) stijging van hun omzet op hun belangrijkste merk, wat ook een sterk verhoogde winst met zich meebracht. 

We konden de lijn doortrekken en op heden, juli 2023, noteren we recordomzetten op hun grootste merken

Zeer rendabele samenwerking voor beide bedrijven, dewelke wij nog lang willen verder zetten.  

Hoe gaan we te werk bij online marketing?

Welkom bij Krachtig Online, uw partner in het veroveren van de digitale wereld en het aantrekken van een overvloed aan nieuwe leads en klanten! Ontdek hoe onze gestructureerde en effectieve aanpak uw bedrijf naar succes zal leiden:

 • Strategie

  We starten met een uitgebreid strategisch overleg met jou om inzicht te verwerven in jouw business. Vervolgens brengen we de producten en diensten die het meest renderen in de spotlight.

 • Uitvoering

  We zetten high performance campagnes op, maken advertentieteksten en ontwerpen straffe visuals. Vervolgens stemmen we met jou af, of dit aansluit bij wat jij zou willen.

 • Rapportage

  We maken maandelijks een rapport op dat we samen met jou bespreken, inclusief optimalisaties. Zo kunnen we steeds bijsturen om de beste resultaten te behalen.

Stap 1: Online Marketing Audit

We starten met een grondige audit van uw bestaande sociale media, website en huidige strategie om inzicht te krijgen in uw huidige stand van zaken.

Stap 2: Strategie Meeting

In een inhoudelijke strategie meeting werken we samen met u als klant aan het bepalen van duidelijke targets en een plan van aanpak. Ons voorstel omvat ook het contentplan en het advertising plan.

Stap 3: Inrichting en Optimalisatie

We richten uw diverse online kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google & Google Analytics) optimaal in en koppelen ze voor een naadloze werking.

Stap 4: Krachtige Remarketing

Met technische expertise zetten we remarketing via Facebook, LinkedIn en Google op, en creëren we relevante marketing doelgroepen, specifiek gericht om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken voor uw bedrijf.

Stap 5: Professionele Contentcreatie

Een foto- en videomoment ter plaatse stelt ons in staat om professionele en aansprekende content te creëren die uw doelgroep zal aantrekken.

Stap 6: Kickoff-meeting

We delen de strategie en lopen alle geplande campagnes samen met u door voor een vliegende start.

Stap 7: Uitvoering van Campagnes

Nu begint de actie! We gaan aan de slag met het uitvoeren van de campagnes en creëren boeiende content voor de eerste maand.

Stap 8: Maandelijkse Optimalisaties

Elke maand optimaliseren we de campagnes, voeren we benodigde werkzaamheden uit en houden we een feedbackmoment om bij te sturen waar nodig.

Stap 9: Groeiende Successen

We zetten de campagnes voort en creëren nieuwe content voor de volgende maanden, waardoor uw succes blijft groeien.

Stap 10: Voortdurende Opvolging

Onze toegewijde inzet houdt niet op. Elke maand volgen we de resultaten op, optimaliseren we waar nodig en blijven we samenwerken voor maximale impact.<br><br>

Klaar om uw online aanwezigheid te transformeren en een stroom van nieuwe leads en klanten te verwelkomen? Neem vandaag nog contact op en laat ons uw groeiende succesverhaal schrijven!

 • Stap 1: Online Marketing Audit

  We starten met een grondige audit van uw bestaande sociale media, website en huidige strategie om inzicht te krijgen in uw huidige stand van zaken.

 • Stap 2: Strategie Meeting

  In een inhoudelijke strategie meeting werken we samen met u als klant aan het bepalen van duidelijke targets en een plan van aanpak. Ons voorstel omvat ook het contentplan en het advertising plan.

 • Stap 3: Inrichting en Optimalisatie

  We richten uw diverse online kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google & Google Analytics) optimaal in en koppelen ze voor een naadloze werking.

 • Stap 4: Krachtige Remarketing

  Met technische expertise zetten we remarketing via Facebook, LinkedIn en Google op, en creëren we relevante marketing doelgroepen, specifiek gericht om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken voor uw bedrijf.

 • Stap 5: Professionele Contentcreatie

  Een foto- en videomoment ter plaatse stelt ons in staat om professionele en aansprekende content te creëren die uw doelgroep zal aantrekken.

 • Stap 6: Kickoff-meeting

  We delen de strategie en lopen alle geplande campagnes samen met u door voor een vliegende start.

 • Stap 7: Uitvoering van Campagnes

  Nu begint de actie! We gaan aan de slag met het uitvoeren van de campagnes en creëren boeiende content voor de eerste maand.

 • Stap 8: Maandelijkse Optimalisaties

  Elke maand optimaliseren we de campagnes, voeren we benodigde werkzaamheden uit en houden we een feedbackmoment om bij te sturen waar nodig.

 • Stap 9: Groeiende Successen

  We zetten de campagnes voort en creëren nieuwe content voor de volgende maanden, waardoor uw succes blijft groeien.

 • Stap 10: Voortdurende Opvolging

  Onze toegewijde inzet houdt niet op. Elke maand volgen we de resultaten op, optimaliseren we waar nodig en blijven we samenwerken voor maximale impact.

  Klaar om uw online aanwezigheid te transformeren en een stroom van nieuwe leads en klanten te verwelkomen? Neem vandaag nog contact op en laat ons uw groeiende succesverhaal schrijven!

Wil jij online scoren en meer winst genereren?

Hoeveel kost een online marketing bureau?

Sowieso als online marketing een echte ‘kost’ is voor je bedrijf, kan je er beter al meteen mee stoppen, of helemaal niet mee beginnen. Online marketing moet altijd opbrengen. Rendement voor jou als klant staat bij ons steeds centraal.

Bij Krachtig Online betaal je voor onze diensten €75/u excl. btw, of een dagtarief van €600 excl. btw. We merken dat we hiermee een gemiddeld uurtarief nastreven voor kleine kmo’s en zelfstandigen, een eerder laag uurtarief voor de grotere kmo’s.

Je mag ook zeker rekenen dat het creëren van content en advertenties voor platformen zoals Facebook, Instagram en Google maandelijks al snel 1 tot 2 dagen in beslag neemt. Hiervoor krijg je een professionele online vertegenwoordiging terug welke jou nieuwe klanten, ALTIJD MOET OPLEVEREN.

Hoeveel kost een online marketing bureau - tarieven aan €75/u excl.btw

Wat doet een online marketing bureau exact?

Heel kort samengevat: 1/ Content verspreiden over jouw diensten of producten 2/ Welke triggeren om hier op door te klikken 3/ Zodat jouw juiste doelgroep op je website landt 4/ En hier vervolgens overtuigd wordt door jouw aanbod 5/ Om tenslotte een offerte aan te vragen of een afspraak te maken in jouw winkel/showroom. SEO TIP: registreer je website op: http://online-marketing.uwpagina.nl of op http://digitale-marketing.jouwpagina.nl en je verkrijgt meteen waardevolle backlinks waardoor jouw website ook hoger zal scoren! Dus het is nog steeds aan jou om de potentiële klanten om te zetten in effectieve klanten. Als online marketing bureau leveren wij dus op constante basis een aantal potentiële klanten af aan jou als ondernemer / bedrijf. Wil je starten met online marketing of wil je alvast even de mogelijkheden verkennen? Dan maken we graag eerst vrijblijvend kennis met jou.

Google Ads

Jouw zaak biedt een fantastische dienst aan, maar verkrijgt te weinig aanvragen via je website?

Je hebt al veel geprobeerd om meer rendement uit je website te behalen, maar het lukt maar niet?

Facebook & Instagram

Je wilt graag dat gebruikers kennis maken met jouw bedrijf en deze omzetten in sterke leads?

Je hebt het gevoel dat jouw posts te weinig opleveren?

Linkedin

Jouw zaak wilt focussen op de B2B-markt, maar je weet niet hoe je andere bedrijven moet bereiken?

Je hebt al vaker contact proberen te leggen, maar je bereikt niet de juiste mensen?

Google Shopping

Verkoop je via jouw webshop producten, maar komen er te weinig bestellingen binnen?

Je wilt meer winst genereren en verder groeien met jouw webshop, maar je bereikt niet de juiste klanten?

Facebook

Je wil Facebook ook inzetten om producten te verkopen? Goede keuze!

Door het opzetten van een Facebookwinkel en de juiste campagnes te gebruiken, kan er via Facebook veel winst gemaakt worden.

Instagram

Instagram is toch enkel voor mooie vakantiefoto’s? Fout!

Door gebruik te maken van het Instagram Shopping platform, breng je jouw producten tot bij de klant.

Google Display

Je gelooft in jouw zaak, maar deze is nog niet gekend bij jouw doelgroep?

Je wilt meer naamsbekendheid, zodat je top-of-mind bent bij jouw klanten, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken?

Facebook

Je wilt de zichtbaarheid van jouw zaak vergroten, maar je weet niet hoe?

Door in te zetten op Facebook kom je in contact met potentiële klanten.

Instagram

Je hebt magnifieke foto’s van jouw zaak of product en wilt deze delen met de buitenwereld?

Je wilt interactie creëren en een vertrouwensband opzetten met jouw klanten? 

Ik wil meer leads

Google Ads

Jouw zaak biedt een fantastische dienst aan, maar verkrijgt te weinig aanvragen via je website?

Je hebt al veel geprobeerd om meer rendement uit je website te behalen, maar het lukt maar niet?

Facebook & Instagram

Je wilt graag dat gebruikers kennis maken met jouw bedrijf en deze omzetten in sterke leads?

Je hebt het gevoel dat jouw posts te weinig opleveren?

Linkedin

Jouw zaak wilt focussen op de B2B-markt, maar je weet niet hoe je andere bedrijven moet bereiken?

Je hebt al vaker contact proberen te leggen, maar je bereikt niet de juiste mensen?

Ik wil meer verkopen

Google Shopping

Verkoop je via jouw webshop producten, maar komen er te weinig bestellingen binnen?

Je wilt meer winst genereren en verder groeien met jouw webshop, maar je bereikt niet de juiste klanten?

Facebook

Je wil Facebook ook inzetten om producten te verkopen? Goede keuze!

Door het opzetten van een Facebookwinkel en de juiste campagnes te gebruiken, kan er via Facebook veel winst gemaakt worden.

Instagram

Instagram is toch enkel voor mooie vakantiefoto’s? Fout!

Door gebruik te maken van het Instagram Shopping platform, breng je jouw producten tot bij de klant.

Ik wil meer naamsbekendheid

Google Display

Je gelooft in jouw zaak, maar deze is nog niet gekend bij jouw doelgroep?

Je wilt meer naamsbekendheid, zodat je top-of-mind bent bij jouw klanten, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken?

Facebook

Je wilt de zichtbaarheid van jouw zaak vergroten, maar je weet niet hoe?

Door in te zetten op Facebook kom je in contact met potentiële klanten.

Instagram

Je hebt magnifieke foto’s van jouw zaak of product en wilt deze delen met de buitenwereld?

Je wilt interactie creëren en een vertrouwensband opzetten met jouw klanten? 

Samenwerken voor online marketing?