Gratis 400 euro Google Ads coupon / tegoed

Alle ondernemingen die op heden nog niet adverteren met Google Ads kunnen €400 advertentietegoed gratis verkrijgen van Google (en zelfs $500 in de US – 12 maart 2023). De befaamde “Google Ads coupon” van maarliefst €400 kan je gebruiken om hoog in Google nieuwe klanten te socren. In deze blogpost kom je te weten hoe je deze Google Ads coupon code kan verkrijgen én kunt inzetten.

Hoe kom je in aanmerking voor een Google Ads coupon code?

Dus, om voor een coupon code of voucher van 
€ 400,- in aanmerking te komen dien je tegenwoordig een nieuw Google Ads account te starten. 

Ben je van plan met Google Ads te starten, dan kun je het beste contact opnemen met een Google Partner zoals Krachtig Online er 1 is.

Wil je dit zelf doen? Kan natuurlijk ook! Wel zien dat je alles goed instelt, want eens aangemaakt, kan je achteraf het niet meer “rechtzetten”.

Heb je het dus zelf geprobeerd maar het is niet gelukt, dan is de enige optie om het huidige account te verwijderen en hopen dat het met een nieuw account alsnog lukt.

coupon voor google ads

Hoe ontvang je het advertentietegoed?

BELGIË / NEDERLAND – €400 COUPON – https://ads.google.com/intl/nl_be/home/

US – $500 COUPON – https://ads.google.com/intl/en_us/home/#!/

Start via bovenstaande link een nieuw Google Ads account en je zal het gratis advertentietegoed automatisch bij op je account zien verschijnen.

coupon voor google ads

Wat is een bijkomende voorwaarde?

Je dient de eerste 60 dagen van je account zelf ook een bedrag van €400 te verbruiken. Dit komt overeen met ongeveer 6,67 euro per dag, wat op zich niet veel is. Tevens zal je ook hieruit al nieuwe klanten kunnen aantrekken. Dit is geldig in België en Nederland.

NIEUWE INFO – 12 maart 2023: 

Het nieuwe coupon bedrag bedraagt
500 dollar in de US, dus daar dien je dagelijks 8,33 dollar als dagbudget in te stellen of ongeveer 7,82 euro dagbudget (wisselkoers van 12 maart 2023) instellen om maximaal deze promo te benutten.

Vervolgens kan je de Google Ads coupon van €400 gebruiken, lees deze wordt automatisch ingezet door Google. Dus in je facturatie zal je zien dat er €400 gewoon niet aangerekend wordt. Eens je het goed hebt opgezet, dien je er nadien niets meer voor te doen.

Google Ads Coupon niet volledig benut?

Heb je de eerste 60 dagen maar een budget van €5/dag ingezet? Gezien 60 X €5 = €300, zal je nadien van Google zelf ook maar €300 cadeau krijgen.

Bij de coupon van €400 zal Google Ads het bedrag dat je in de eerste 60 dagen zelf hebt verbruikt vergoeden met een credit tot een maximum van €400.

Lees meer over de Google Ads coupon op de Google Ads support pagina’s bezoek ook de voorwaarden voor gebruik.

Hoe kom je aan een Google Ads Coupon promotiecode?

Wij kunnen jou helaas niet helpen aan losse coupons van €75 (zoals deze vroeger soms beschikbaar waren), maar uiteraard kunnen we je wel helpen met het opzetten van je account en campagnes. Ook met het koppelen van je Ads aan je website of webshop

Stuur ons gerust een mailtje naar yannick@krachtigonline.be en we zorgen ervoor dat je snel verder geholpen wordt.

Naast de Google Ads Coupons van Google Partners kom je ook soms nog losse coupons tegen in marketing vakbladen. Bijvoorbeeld Twinkle Magazine & Marketing Tribune. Meestal zijn dit dan vouchers van €75 of €50. Mocht je er tegenkomen, maar je wil ze zelf niet gebruiken?

Geef ons gerust een seintje, wij kopen ze graag van je over. Je dient hiervoor uiteraard wel een ondernemingsnummer te hebben.

coupon voor google ads

Google Ads Tip!

Als je zelf een Google Ads Coupon hebt gezien maar je hebt nog geen Google Ads account, kan je beter het opstarten van je account nog even uitstellen, tot de moment daar is dat je start met je advertenties. De kortingscode verloopt immers na 30 dagen nadat deze is geüpload in je Google Ads account.

Ondervind je problemen?

Bezoek gerust deze pagina om je probleem in eerste instantie op te lossen: het probleem met het gebruik van de promotiecode op te lossen. Lukt het nog niet, geef ons gerust een seintje en we helpen je graag verder.

Nog 1 keer de link om het Google Ads account te starten inclusief de promo: 

BELGIË / NEDERLAND – €400 COUPON – https://ads.google.com/intl/nl_be/home/

US – $500 COUPON – https://ads.google.com/intl/en_us/home/#!/


Kennismaken?

Heb je interesse in het scoren van nieuwe klanten hoog in Google via de Google Ads?

Samen met een converterende website, een gegarandeerd succesvolle aanpak!

Dan maken we graag kennis met jou.

Vraag hier je kennismakingsgesprek aan.

Meer lezen?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?