Team ontmoeten?

Stijn Lommelen

COO

Dagelijkse Leiding

Met meer dan 20 jaar ervaring in business en uitstekende communicatieskills de juiste man op de juiste plaats om je project te laten slagen.
GSM: 0474 55 01 02
Contact opnemen

Yannick Meeus

Founder/Strateeg

Zet zich 400% in om jou als klant het maximale te geven!

Yannick focust altijd op winst en rendabiliteit. Met 3 masterdiploma’s op zak en een verleden als bedrijfsrevisor, heeft hij een extreme marktkennis en diepgaande expertise in diverse sectoren.
Tel: 0485 20 20 61
Contact opnemen

Mathias Caerts

Sales manager

Maakt van jou een tevreden klant

Mathias heeft jarenlange ervaring in sales in verschillende sectoren. Hierdoor kan hij samen met de klant de noden in kaart brengen en onze oplossingen aanbieden.
Tel: 0479 03 94 03
Contact opnemen

Matthias Ven

Online Marketeer / Fotograaf

Focus op kwaliteit en rendement

Leidt elke klant naar een hoger niveau online. Focust enorm op kwaliteit en rendement voor de klant. In combinatie met professionele foto’s.
Contact opnemen

Senne Nestor

Videospecialist en online marketeer

Professionele video's

Dankzij zijn professionele opleiding in video zorgt hij voor de beste video’s op maat van je bedrijf.
Contact opnemen

Sander De Wulf

Copywriter & SEO

Schrijft overtuigende teksten

Sander schrijft vlot leesbare teksten die je klanten aanzetten tot actie. Door gebruik te maken van de juiste keywords, zorgt hij ervoor dat jouw website hoog scoort bij Google.
Contact opnemen

Jurgen Braem

IT-manager en webdesigner

Onwaarschijnlijk oog voor design

Jurgen heeft +20 jaar ervaring met webdesign en krijgt al je problemen efficiënt opgelost. Hij is een gedreven werker met een positieve ingesteldheid en zal klanten altijd zo snel mogelijk willen helpen.
Tel: 0470 80 49 05
Contact opnemen

Kevin Segers

Programmeur (PHP) / Online Marketeer

PHP Specialist

Kevin zorgt ervoor dat je website of webshop voor jouw noden en doelen gebouwd wordt. Niet enkel standaard, maar op maat van jouw bedrijf. Hiervoor gaat hij steeds op zoek naar de meest efficiënte manier om het beste resultaat te bekomen.
Contact opnemen

Emily Janssen

Online Marketeer
Emily Janssen, een bruisende content-architect voor jouw sociale media, waar jeugdige creativiteit elke post omtovert tot een meeslepend avontuur.
Contact opnemen

Tuur Bosch

Stagiair Online Marketing
Een student met passie voor de media en entertainmentindustrie. Geinteresseerd in de audiovisuele sector, daarom probeert hij zo veel mogelijk taken over videografie en fotografie op zich te nemen.
Contact opnemen

Jouw foto hier?

Bekijk onze vacatures

Ben jij een aanwinst voor ons team?

Vacatures bekijken

AI ChatROBOT

Virtual Assistent
We schakelen onze AI-robot in, want ondanks zijn gebrek aan cafeïne, staat hij ons dag en nacht bij met (basis)teksten die onze efficiëntie omhoog tillen! Zo komt er extra tijd vrij die we graag voor onze klanten inzetten.
Contact opnemen

Ben jij ervan overtuigd een aanwinst te zijn voor ons team?