Uitstekend marketing bedrijf nodig?

Marketing bureau nodig dat rendement oplevert?

Marketing bureau met focus op hoge ROI, zowel voor je online marketing als offline!

Je bedrijf mist veel kansen als het online & offline niet professioneel aanwezig is. Gebruik onze krachtige marketing tools om nieuwe klanten aan te trekken! 

Als online marketing bureau is dit onze specialiteit. Wij willen jouw bedrijf nieuwe klanten aanbrengen, zodat je meer omzet kan maken en meer winst kunt overhouden.

Wij bieden dan ook een uniek concept aan: Inhouse Marketing, een professionele marketeer fysiek in jouw bedrijf. 

Jouw succes is ook ons succes!

We rise by lifting others

Matthias Ven - Krachtig Online

Marketing bureau met een INHOUSE MARKETING concept

Geen praatjes meer van op afstand, wij komen onze marketing uitvoeren bij jou op de bureau. Tenminste als jij dat ook wil. Op deze manier is alles 100% transparant. Je kan ten allen tijde meekijken met onze marketeers. Vragen stellen en feedback geven was nog nooit zo gemakkelijk. We schreven hier ook een volledig BLOG-artikel over “Inhouse Marketing”. 

NOG UNIEKER – Inhouse Marketing met een Professionele Canon (R5 of R6) Camera. 

Op heden kwamen we nog geen marketing bureau tegen met identiek hetzelfde concept. Al onze online marketeers krijgen bij ons een interne opleiding met een professionele Canon Camera (R5 of R6). Op deze manier kunnen zij ten allen tijde bij onze klanten content at the spot opnemen.

Professionele foto’s en video’s zijn altijd mee inbegrepen. Dit spaart jou als bedrijf opnieuw enorme kosten uit. Bijkomend kan er heel gemakkelijk professionele content gemaakt worden.

Een online marketing bureau biedt vele voordelen:

online marketing bedrijf

Meer mond-aan-mond-reclame via marketing

Op heden zal je bedrijf voornamelijk via mond-aan-mond-reclame nieuwe klanten met zich meebrengen. Je bedrijf verleent een uitstekende service en hebt kwalitatieve producten of diensten in de aanbieding. Met als gevolg dat je klanten dit verder vertellen en hier nieuwe klanten uit verder komen.

 

Problemen van mond-aan-mond-reclame? 

Door online professioneel aanwezig te zijn via een marketing bureau, is het mogelijk om die leuke klantenverhalen ook online bekend te maken. Op die manier komen veel meer nieuwe potentiële klanten dit te weten. 

Vervolgens kan dit ook systematisch geadverteerd worden, waardoor er meer consistent nieuwe klanten zouden moeten instromen en je bedrijf hierdoor gelijkmatiger te groeien

Maakt jouw marketing agency het meetbaar?

Op heden zal je vaak moeten gissen van waar die nieuwe klanten komen. Komen ze via sociale media, via Google Ads, via andere kanalen of toch gewoon via bestaande klanten? 

Wij maken online marketing graag zo meetbaar mogelijk. Je kan de resultaten van de online campagnes maandelijks opvolgen op verschillende manieren. Ten eerste traceren we (via allerlei trackers op je website) via welk kanaal ze op je website komen. 

Onze marketing experts op jouw bedrijf houden je dan ook graag op de hoogte met een duidelijke en open communicatie over resultaten. Door de rechtstreekse terugkoppeling kunnen campagnes ook sneller en efficiënter bijgestuurd worden.

Trackers zijn digitale tools of technologieën die je online activiteiten volgen, zoals websites die je bezoekt, zoekopdrachten en clicks. Ze verzamelen gegevens om je gedrag te begrijpen en advertenties aan te passen aan jouw interesses en voorkeuren.

Op die manier kan je zien welke online kanalen en welke campagnes het best werken voor je bedrijf. Vervolgens kan je deze opschalen als je graag nog meer klanten wenst. Zo focussen wij enorm naar een zo hoge mogelijke return on investment. Quote Yannick Meeus, zaakvoerder Krachtig Online : “Online Marketing moet altijd geld opbrengen voor de klant!”

Vergelijk dit bijvoorbeeld met een advertentie in een papieren krant. Er is geen enkele manier om accuraat te weten te komen hoeveel mensen het artikel naar jouw website heeft gebracht. De resultaten van een online marketingcampagne zijn wel meetbaar! Wij, als online marketing bedrijf, helpen je graag bij het opzetten van de juiste trackingtools

Heb je toch nog vragen over de marketingactiviteiten? Roep dan even jouw Inhouse Marketeer erbij en die beantwoordt in no time jouw vragen. 

online marketing bureau

Hoe hyperefficiënte marketing creëren?

Online marketing helpt jouw bedrijf groeien… als het goed uitgevoerd wordt door een professioneel marketing bureau.

Dit is waarom het belangrijk is om mensen met ervaring en knowhow in te schakelen. Een verloren investering ziet niemand graag.

Een marketingafdeling (of persoon) aannemen is een grote kost (gemiddeld €5.000 tot €6.000 per maand). Deze kost kan je drastisch reduceren door een online marketing bureau in te schakelen dat de nodige expertise in huis heeft en professionele Inhouse Marketeers aanlevert. Op deze manier haal je een heel team van specialisten in huis dat goed samenwerkt én veel goedkoper is dan zelf een werknemer aan te nemen. 

Hoeveel kost het om je online marketing door Krachtig Online te laten uitvoeren? Dat lees je hieronder nog. 

Marketing bureaus beschikken tevens over de nodige tools die ze nodig hebben om van digitale marketing een succes te maken. Deze tools (bvb. Ahrefs, om je SEO te verbeteren) zijn vrij duur, dus vaak geen optie voor kleinere bedrijven. Door een marketing bureau in te schakelen vermijd je ook deze kosten. Jouw Inhouse Marketing expert geeft je daarbij ook graag een woordje uitleg over al deze (soms) ingewikkelde tools zodat jij helemaal up-to-date blijft in de digitale wereld

Jouw online marketing laten uitvoeren door een marketing agency?

Veel marketeers hebben weinig ervaring in de online marketingsector omdat deze vrij nieuw is. Het kan dus een hele opgave zijn om werknemers te vinden die voor online marketing kunnen zorgen. Een goed online marketing bedrijf heeft deze expertise in huis. Krachtig Online brengt deze expertise rechtstreeks tot in jouw bedrijf met jouw persoonlijke Inhouse Marketeer

Online marketing bestaat uit veel verschillende takken die allemaal belangrijk zijn. Een team samenstellen dat al deze takken als hun broekzak kent, is dus geen gemakkelijke opgave. Denk aan SEA (Search Engine Advertising), SEO (Search Engine Optimisation), grafisch design en platformen zoals Google en Facebook.

In ons team heeft ieder z’n eigen specialisatie. Op die manier kunnen we telkens heel diepgaan inzoomen op elk van de nodige online marketing technieken.  

marketing kantoor

Hoe kies jij het beste marketing bedrijf?

Verschillende aspecten waarop je moet letten bij het kiezen van een marketing bedrijf, want het is natuurlijk een investering die moet opbrengen.

Transparantie: zoals eerder vermeld, is het succes van een marketingcampagne meetbaar. Kies dus voor een online marketing bureau dat transparant is en de resultaten duidelijk toont (ook als deze niet optimaal zijn).

Betrokkenheid: zie dat je niet gewoon een nummer bent, maar het respect krijgt dat je verdient. In grote marketing bureaus zijn er veel klanten. Het is hier dus makkelijker om gezien te worden als een nummer. Een kleiner bureau spendeert meestal meer tijd om jouw bedrijf persoonlijk te leren kennen.

Locatie. Marketing bedrijven in de Kempen, kosten vaak 20% tot 30% minder dan marketing bureaus in Antwerpen of Gent. De Kempen staat bekend voor z’n harde werkers. Dus is zeker een aanrader.

kickeren met je marketing agency?

Hoe differentieert Krachtig Online zich van andere marketing bedrijven?

online marketing bedrijf

Als één van de weinigen, bieden wij als marketing bedrijf een “inhouse marketing” concept aan. Onze Inhouse Marketeers staan paraat om je efficiënt verder te helpen bij jou op kantoor. Snel achteraf nog een vraag stellen? Stuur gerust een bericht in de WhatsApp-groep die we bij het begin van de samenwerking opstellen.

We hebben ervaring met klanten te helpen subsidies aan te vragen. Exportplannen opstellen met klanten en bewijsstukken voorleggen die jouw aanvraag bij bijvoorbeeld FIT (Flanders Investment and Trade) krachtiger maken is één van onze sterkste punten. Op de hoogte zijn van nieuwe subsidies is ook belangrijk voor ons. Neem zeker eens een kijkje naar onze blogs over subsidies!

Focus op lange termijn ROI

Focus op lange termijn samenwerkingen. We stellen op vandaag vast dat vele meer dan 80% van de klanten, dewelke in 2018, ons startjaar klant werden, op heden nog steeds bij ons klant zijn. Dit lukt ons niet door op korte termijn veel geld te willen verdienen. Wel door op lange termijn bedrijven echt te willen helpen meer geld te verdienen, waardoor we voor lange tijd met elkaar kunnen samenwerken. 

Erkenning door de KMO-portefeuille. Sinds 2023 werden we erkend door de KMO-portefeuille na een lange en diepgaande audit van ons bedrijf. We verkregen dit kwaliteitslabel door ons bedrijf conform te maken aan alle nodige vereisten. Hierdoor kan jij als klant 30% korting krijgen via de KMO-portefeuille op onze tarieven. 

Focus op ROI. Enorm belangrijk en toch zien we dit vaak ontbreken bij concullega’s. Jij als klant moet, moet, moet, geld verdienen met online marketing. Wij als marketing bureau mogen nooit een kost voor je zijn, maar dienen je maandelijks (een pak) geld op te brengen. Dit is iets wat voor ons NUMMER 1 is. 

Persoonlijke, unieke & professionele content

Het is belangrijk dat jouw bedrijf zich online kan onderscheiden met professionele en originele content. Onze Inhouse Marketing experts zorgen ervoor dat jouw bedrijf mooi in beeld wordt gebracht, zowel foto’s als video’s

Succes cases van ons online marketing bedrijf

Bekijk onze succes cases voor meer voorbeelden!

LTF Logo - online marketing

LTF, Porsche & Mercedes Garage te Geel

Trots om te laten zien dat LTF, Porsche & Mercedes garage te Geel, sinds 2020 klant is bij Krachtig Online, zowel voor online marketing als partner bij de offline marketing (spandoeken, vlaggen, raamreclame). 

Er zijn opvallend meer bezoekers in de showroom sinds de start in 2020 met gerichte vragen naar wagens die op Facebook en Instagram getoond werden. 

We maken en voorzien een professionele omkadering voor alle Facebook en Instagramadvertenties.

LTF was uiteraard al een zeer succesvol bedrijf en we zijn heel blij dat ze op ons blijven vertrouwen om dit succespad te blijven bewandelen. 

 

VIDEO AFETRMOVIE BIJZETTEN: 

https://www.youtube.com/watch?v=gpWUTToOVnM

 

Logo Peeters Interieur - digitaal marketingbureau

Peeters Interieur

Peeters Interieur geeft al in juni 2018 het vertrouwen aan Krachtig Online om hun online marketing campagnes over te nemen. Peeters Interieur is een sterk groeiend bedrijf in de markt van moderne binnendeuren. 

Na een minder avontuur bij een vorige marketing partner, slaagden wij er wel in om een serieuze groei in leads, klanten, omzet en winst te realiseren voor Peeters Interieur. 

De bezoekers in hun showroom te Meerhout werden op 2 jaar tijd verdrievoudigd, met een omzetverdubbeling tot gevolg!

Op heden werken we ook voor Peeters Interieur nog alle online campagnes uit en ondersteunen we mee ook hun offline marketing verhaal (raamreclame, spandoeken, banners, vlaggen). Zeer fier op deze uitermate succesvolle samenwerking met een heel mooi bedrijf. 

 

VIDEO PEETERS INTERIEUR HIERBIJ ZETTEN

https://www.youtube.com/watch?v=Q2HVUC811cs

Logo TNS Construct - klant van online marketing bureau Krachtig Online

Isabelle Scheltjens

Isabelle Scheltjens, bekende kunstenares uit Grobbendonk, met unieke glasportretten, geeft sinds oktober 2018 alle marketing campagnes uit aan Krachtig Online. 

Op die moment was het aantal verkopen nog relatief beperkt, maar was de wereldwijde bekendheid al wel sterk aan het stijgen. 

Samen met Krachtig Online, slaagden we er in om de verkopen effectief te laten exploderen. Geluk speelt altijd een rol, maar de resulaten waren om u tegen te zeggen, meer dan 5X meer verkopen per maand, op heden in 2023. 

Een zeer succesvolle samenwerking, dewelke voor ons nog jarenlang mag blijven duren. 

 

ORIGINAL BRANDS

Original Brands, te Tessenderlo, is een speler met meerdere bedrijven die B2B en B2C kledingmerken verdelen op grote schaal (zoals bvb. Fitflop). 

Sinds januari 2021 werken we samen met hun intern marketing team, telkens 1 vaste dag, elke woensdag, per week inhouse bij hen te Tessenderlo aan de online marketing campagnes. 

Trots om mee te delen dat, ondanks zij al een marketing team van 4 personen in dienst hadden, wij hen echt nog heel veel konden bijleren, op een constructieve manier. 

Met als gevolg meteen in de eerste 12 maanden een enorme (+30 procent) stijging van hun omzet op hun belangrijkste merk, wat ook een sterk verhoogde winst met zich meebracht. 

We konden de lijn doortrekken en op heden, juli 2023, noteren we recordomzetten op hun grootste merken

Zeer rendabele samenwerking voor beide bedrijven, dewelke wij nog lang willen verder zetten.  

 

VIDEO ORIGINAL BRANDS THOMAS BIJZETTEN

https://www.youtube.com/watch?v=6rbROQdoMIU

 

LTF Logo - online marketing

LTF, Porsche & Mercedes Garage te Geel

Trots om te laten zien dat LTF, Porsche & Mercedes garage te Geel, sinds 2020 klant is bij Krachtig Online, zowel voor online marketing als partner bij de offline marketing (spandoeken, vlaggen, raamreclame). 

Er zijn opvallend meer bezoekers in de showroom sinds de start in 2020 met gerichte vragen naar wagens die op Facebook en Instagram getoond werden. 

We maken en voorzien een professionele omkadering voor alle Facebook en Instagramadvertenties.

LTF was uiteraard al een zeer succesvol bedrijf en we zijn heel blij dat ze op ons blijven vertrouwen om dit succespad te blijven bewandelen. 

Logo Peeters Interieur - digitaal marketingbureau

Peeters Interieur

Peeters Interieur geeft al in juni 2018 het vertrouwen aan Krachtig Online om hun online marketing campagnes over te nemen. Peeters Interieur is een sterk groeiend bedrijf in de markt van moderne binnendeuren. 

Na een minder avontuur bij een vorige marketing partner, slaagden wij er wel in om een serieuze groei in leads, klanten, omzet en winst te realiseren voor Peeters Interieur. 

De bezoekers in hun showroom te Meerhout werden op 2 jaar tijd verdrievoudigd, met een omzetverdubbeling tot gevolg!

Op heden werken we ook voor Peeters Interieur nog alle online campagnes uit en ondersteunen we mee ook hun offline marketing verhaal (raamreclame, spandoeken, banners, vlaggen). Zeer fier op deze uitermate succesvolle samenwerking met een heel mooi bedrijf. 

marketingbureau

Original Brands

Original Brands, te Tessenderlo, is een speler met meerdere bedrijven die B2B en B2C kledingmerken verdelen op grote schaal (zoals bvb. Fitflop). 

Sinds januari 2021 werken we samen met hun intern marketing team, telkens 1 vaste dag, elke woensdag, per week inhouse bij hen te Tessenderlo aan de online marketing campagnes. 

Trots om mee te delen dat, ondanks zij al een marketing team van 4 personen in dienst hadden, wij hen echt nog heel veel konden bijleren, op een constructieve manier. 

Met als gevolg meteen in de eerste 12 maanden een enorme (+30 procent) stijging van hun omzet op hun belangrijkste merk, wat ook een sterk verhoogde winst met zich meebracht. 

We konden de lijn doortrekken en op heden, juli 2023, noteren we recordomzetten op hun grootste merken

Zeer rendabele samenwerking voor beide bedrijven, dewelke wij nog lang willen verder zetten.  

Hoe gaan we te werk bij online marketing?

Welkom bij Krachtig Online, uw marketing bedrijf in het veroveren van de digitale wereld en het aantrekken van een overvloed aan nieuwe leads en klanten! Ontdek hoe onze gestructureerde en effectieve aanpak uw bedrijf naar succes zal leiden:

 • Strategie

  We starten met een uitgebreid strategisch overleg met jou om inzicht te verwerven in jouw business. Vervolgens brengen we de producten en diensten die het meest renderen in de spotlight.

 • Uitvoering

  We zetten high performance campagnes op, maken advertentieteksten en ontwerpen straffe visuals. Vervolgens stemmen we met jou af, of dit aansluit bij wat jij zou willen.

 • Rapportage

  We maken maandelijks een rapport op dat we samen met jou bespreken, inclusief optimalisaties. Zo kunnen we steeds bijsturen om de beste resultaten te behalen.

Stap 1: Online Marketing Audit

We starten met een grondige audit van uw bestaande sociale media, website en huidige strategie om inzicht te krijgen in uw huidige stand van zaken.

Stap 2: Strategie Meeting

In een inhoudelijke strategie meeting werken we samen met u als klant aan het bepalen van duidelijke targets en een plan van aanpak. Ons voorstel omvat ook het contentplan en het advertising plan.

Stap 3: Inrichting en Optimalisatie

We richten uw diverse online kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google & Google Analytics) optimaal in en koppelen ze voor een naadloze werking.

Stap 4: Krachtige Remarketing

Met technische expertise zetten we remarketing via Facebook, LinkedIn en Google op, en creëren we relevante marketing doelgroepen, specifiek gericht om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken voor uw bedrijf.

Stap 5: Professionele Contentcreatie

Een foto- en videomoment ter plaatse stelt ons in staat om professionele en aansprekende content te creëren die uw doelgroep zal aantrekken.

Stap 6: Kickoff-meeting

We delen de strategie en lopen alle geplande campagnes samen met u door voor een vliegende start.

Stap 7: Uitvoering van Campagnes

Nu begint de actie! We gaan aan de slag met het uitvoeren van de campagnes en creëren boeiende content voor de eerste maand.

Stap 8: Maandelijkse Optimalisaties

Elke maand optimaliseren we de campagnes, voeren we benodigde werkzaamheden uit en houden we een feedbackmoment om bij te sturen waar nodig.

Stap 9: Groeiende Successen

We zetten de campagnes voort en creëren nieuwe content voor de volgende maanden, waardoor uw succes blijft groeien.

Stap 10: Voortdurende Opvolging

Onze toegewijde inzet houdt niet op. Elke maand volgen we de resultaten op, optimaliseren we waar nodig en blijven we samenwerken voor maximale impact.<br><br>

Klaar om uw online aanwezigheid te transformeren en een stroom van nieuwe leads en klanten te verwelkomen? Neem vandaag nog contact op en laat ons uw groeiende succesverhaal schrijven!

 • Stap 1: Online Marketing Audit

  We starten met een grondige audit van uw bestaande sociale media, website en huidige strategie om inzicht te krijgen in uw huidige stand van zaken.

 • Stap 2: Strategie Meeting

  In een inhoudelijke strategie meeting werken we samen met u als klant aan het bepalen van duidelijke targets en een plan van aanpak. Ons voorstel omvat ook het contentplan en het advertising plan.

 • Stap 3: Inrichting en Optimalisatie

  We richten uw diverse online kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google & Google Analytics) optimaal in en koppelen ze voor een naadloze werking.

 • Stap 4: Krachtige Remarketing

  Met technische expertise zetten we remarketing via Facebook, LinkedIn en Google op, en creëren we relevante marketing doelgroepen, specifiek gericht om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken voor uw bedrijf.

 • Stap 5: Professionele Contentcreatie

  Een foto- en videomoment ter plaatse stelt ons in staat om professionele en aansprekende content te creëren die uw doelgroep zal aantrekken.

 • Stap 6: Kickoff-meeting

  We delen de strategie en lopen alle geplande campagnes samen met u door voor een vliegende start.

 • Stap 7: Uitvoering van Campagnes

  Nu begint de actie! We gaan aan de slag met het uitvoeren van de campagnes en creëren boeiende content voor de eerste maand.

 • Stap 8: Maandelijkse Optimalisaties

  Elke maand optimaliseren we de campagnes, voeren we benodigde werkzaamheden uit en houden we een feedbackmoment om bij te sturen waar nodig.

 • Stap 9: Groeiende Successen

  We zetten de campagnes voort en creëren nieuwe content voor de volgende maanden, waardoor uw succes blijft groeien.

 • Stap 10: Voortdurende Opvolging

  Onze toegewijde inzet houdt niet op. Elke maand volgen we de resultaten op, optimaliseren we waar nodig en blijven we samenwerken voor maximale impact.

  Klaar om uw online aanwezigheid te transformeren en een stroom van nieuwe leads en klanten te verwelkomen? Neem vandaag nog contact op en laat ons uw groeiende succesverhaal schrijven!

Wil jij online scoren en meer winst genereren?

Hoeveel kost een marketing bureau?

Sowieso als marketing een echte ‘kost’ is voor je bedrijf, kan je er beter al meteen mee stoppen, of helemaal niet mee beginnen. Online marketing moet altijd opbrengen. Rendement voor jou als klant staat bij ons steeds centraal.

Bij Krachtig Online betaal je voor onze diensten €75/u excl. btw, of een dagtarief van €600 excl. btw. We merken dat we hiermee een gemiddeld uurtarief nastreven voor kleine kmo’s en zelfstandigen, een eerder laag uurtarief voor de grotere kmo’s. 

Voor deze prijs heb je een online marketing expert bij jouw op kantoor zitten.
Wil je graag 1 dag per maand ondersteuning of liever 4 dagen per maand ondersteuning? Dat is allemaal mogelijk bij Krachtig Online. 

Je mag ook zeker rekenen dat het creëren van content en advertenties voor platformen zoals Facebook, Instagram en Google maandelijks al snel 1 tot 2 dagen in beslag neemt.

Reken maar dat onze uurtarieven uit de Kempen nog bij de goedkoopste op de markt zijn. In Antwerpen en regio Gent betaal je al snel €95 tot €125 per uur exclusief btw. voor het laten uitvoeren van je marketing. 

hoeveel kost een marketing bureau

Wat doet een online marketing bureau exact?

Heel kort samengevat:

1/ Content verspreiden over jouw diensten of producten

2/ Welke triggeren om hier op door te klikken

3/ Zodat jouw juiste doelgroep op je website landt

4/ En hier vervolgens overtuigd wordt door jouw aanbod

5/ Om tenslotte een offerte aan te vragen of een afspraak te maken in jouw winkel/showroom.

SEO TIP: registreer je website op: http://online-marketing.uwpagina.nl of op http://digitale-marketing.jouwpagina.nl en je verkrijgt meteen waardevolle backlinks waardoor jouw website ook hoger zal scoren!

Samenwerken met onze inhouse marketeers?